Tuinaanleg & renovatie

Bent u bezig met een nieuwbouwproject? Vergeet dan zeker niet uw tuin mee op te nemen in het uitvoeringsplan. Een tuin aanleggen in een later stadium is niet altijd de ideale manier om kosten te besparen. U haalt heel wat zand en vuil in huis, geen plaats voor fietsen of tuinmateriaal.

Bij Tuinconsult denken we mee aan de ideale oplossing voor uw nieuwbouwtuin. We realiseren onmiddellijk uw droomtuin of helpen u verder met een basistuin waarmee u in een latere fase kan uitbreiden.

Bestaande woningen met een verouderde tuin vergen ontzettend veel snoeiwerk, ze hebben een verwilderde indruk en zijn niet meer onderhoudsvriendelijk. Planten hebben doorgaans een levensduur van 20 jaar en zijn dan aan vernieuwing toe. Een tuinrenovatie zorgt er voor dat er nieuw leven in uw tuin wordt geblazen.

We zorgen voor nieuwe en frisse kleuren, jonge planten en nette borders. Wandelpaden, terrassen of verouderde tuinhuisjes worden vernieuwd of vervangen door nieuwe concepten zodat u weer volop kan genieten van uw droomtuin.

We bespreken alle aanpassingen op voorhand zodat alles voldoet aan uw wensen en behoeften. Misschien wilt u wel een leuke zithoek, privéwellness of een nieuwe groentetuin! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we uw tuinrenovatie op maat.

Tuinaanleg en renovatie

We geven niet alleen advies op maat, we kijken ook naar het beste uitvoeringsplan voor uw tuin.

Bij elk project houden we rekening met de mogelijkheden van de beschikbare ruimte, we kijken naar de lijnvoering van uw tuin en zorgen voor een optimaal ruimtegevoel.

Een stadstuin heeft immers een totaal andere aanpak dan een landschapstuin of een kindvriendelijke tuin. Bij elk type tuin kijken we naar de stijl die het best past bij uw woning en de mogelijkheden. Kiest u voor een moderne stijl of eerder klassiek of liever een romantisch karakter.

Elke tuin wordt met vakmanschap en liefde voor groen gerealiseerd. Uw tuin is dan ook in goede handen bij Tuinconsult!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bij Tuinconsult hebben we heel wat kennis in huis die we graag met u delen en met onze klanten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren.

Bedankt om je in te schrijven!
Oeps! Er ging iets mis, probeer het even opnieuw.