Pergola's, houten bijgebouwen, tuinmeubelen en decoratieve elementen.

Voor uw droomtuin bent u misschien ook opzoek naar de juiste tuinmeubelen, pergola, zwemvijver, veranda, welness faciliteiten of andere...?

Met de juiste accessoires of bijgebouwen maakt u van uw tuin een unieke plaats om te genieten het hele jaar door. Door rekening te houden met de juiste ruimtes, indelingen en aanplantingen komt alles perfect tot zijn recht.

Onze tuinarchitecten werken uw voorstel op maat uit en houden rekening met lichtinval, schaduw, sfeerzones en zelfs kleurcombinaties. Hierbij is het ook belangrijk om alvast rekening te houden met bijgebouwen, zwemvijvers of andere. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om via een 3D ontwerp een goed beeld te vormen hoe uw tuin er uit zal zien.

Voor het speciaal maatwerk werken we samen met professionele partners die op hun beurt werken met de meest trendy en duurzame producten.

Afspraak maken

Professionele partners

Om uw droomtuin te realiseren werken wij met volgende partners! Zij zorgen voor een mooie aanvulling in uw tuinontwerp en werken steeds met de nieuwste technologieën die op de markt beschikbaar zijn.