Over ons

De passie voor tuinen zit al van kleinsaf in ons DNA. We behandelen elk project met de nodige zorg en luisteren naar de noden van onze klanten. Daarom zijn we ook erg gesteld op het persoonlijk contact met u als klant.

Offertes, bestellingen, planning,... alles wordt nauwkeurig opgevolgd en we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Bij elk project staat u in nauw contact met onze interne planning voor vragen en advies.

Onze aanpak

Vanaf het eerste gesprek ter plaatse tot aan de oplevering bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Een afspraak is een afspraak en daar houden we ons aan. We behandelen al uw vragen met de nodige zorg en aandacht.

Tuinconsult hecht veel belang aan uw wensen. We nemen de nodige tijd om ter plaatse alles door te nemen en geven u advies op maat.

Zo zoeken we samen naar het ideale concept binnen uw budget, geven we advies over planten, het onderhoud en niet te vergeten kwalitatieve materialen. De juiste materiaalkeuze is belangrijk op lange termijn. We werken daarom enkel met hoogwaardige materialen zodat u lang kan genieten van uw droomtuin.

Diensten van A tot Z

We leggen ons toe op alle aspecten van uw tuin. Van aanleg tot afwerking en onderhoud. Naast planten, bomen en bloemen verzorgen we ook alles wat rondom aanwezig is zoals: hekwerk, terrassen, opritten, groen- & bloemen borders, zwemvijvers, tuinbeelden & accessoires, paadjes en zoveel meer...

Tuinconsult werkt samen met de beste professionele partners voor exclusief maatwerk zoals overkappingen, zwembaden,...
Onze partners hebben hiervoor de juiste expertise en jarenlange ervaring om uw droomtuin nog verder uit te bouwen naar uw wensen.

Samen realiseren we elk project binnen elk budget.

Onze waarden

Door de vele realisaties voor onze klanten merken we duidelijk dat elke klant enthousiast is met het verloop van de uitgevoerde werken en perfecte oplevering. Daarom houden we onze waarden steeds hoog in het vaandel.

Persoonlijk

Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. Zo luisteren we graag naar uw wensen en komen we ter plaatse om uw project te bespreken.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid, kwaliteit, duidelijke planning en een goede reputatie zijn de resultaten van duidelijke en transparante communicatie met onze klanten.

Professioneel

Elk project wordt zorgvuldig opgevolgd, uitgevoerd en professioneel opgeleverd binnen de vooropgestelde termijn. Dat is onze expertise en ervaring.

Ontzorging

Tuinconsult werkt met een stipte planning en zorgt dat elke fase in uw project op voorhand duidelijk wordt gecommuniceerd.

Kwalitatief

Wij weten hoe belangrijk kwaliteit is, daarom kijken we samen met u naar de beste oplossingen en duurzame materialen binnen uw budget.

Diensten van A tot Z

Elk project is anders en bevat verschillende aspecten die Tuinconsult voor u zorgvuldig begeleid. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Impressies van gerealiseerde projecten

Onze laatste realisaties die u kan terugvinden op ons Instagram kanaal. Bezoek ons zeker op Instagram en volg ons om steeds de laatste impressies te bekijken.