Onderhoud & snoeien

Niet iedereen heeft groene vingers of heeft de tijd om zijn tuin te onderhouden. Daarom kan u rekenen op het onderhoudsplan van Tuinconsult. Of het nu gaat over een opknapbeurt, voorjaars- of najaarsonderhoud, structureel onderhoud het ganse jaar door,... We stellen samen een onderhoudsplan op om uw tuin in goede staat te houden.

U kan bij ons terecht voor het snoeien van grote hagen, maaien van grote grasoppervlaktes, vellen van bomen en onderhoud van planten- en bloemenborders. Tuinconsult geeft structureel advies om het ideale onderhoudsplan samen te stellen voor grote particuliere tuinen of bedrijfstuinen.

Schakel Tuinconsult in voor het onderhoud van uw tuin

Met oog voor detail om preventief ziektebeelden bij planten en bomen te behandelen.

Onze tuinexperts zorgen niet alleen voor het onderhoud van uw tuin, ze kijken ook preventief naar ziektebeelden van uw planten en bomen. We herkennen en behandelen ze in samenspraak met u.

Het bemesten van uw gazon en beplanting is belangrijk! Maar we kijken ook naar de levendigheid van de bodem en zorgen dat hij in goede gezondheid verkeert. U kan steeds rekenen op een juiste snoeiwijze en we bestrijden engerlingen en andere schadelijke organismen om uw tuin in topconditie te houden.

Een gezonde en bloeiende tuin heeft absoluut de nodige aandacht nodig. Die aandacht vindt u bij het onderhoudsplan van Tuinconsult.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bij Tuinconsult hebben we heel wat kennis in huis die we graag met u delen en met onze klanten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren.

Bedankt om je in te schrijven!
Oeps! Er ging iets mis, probeer het even opnieuw.