Totaal concept

Een tuin aanleggen is een heuse onderneming! U doet dan ook best beroep op een professionele tuinaannemer die op basis van uw wensen en budget een totaal concept op maat uitwerkt.

Hoe doen we dat? Via een kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken we al uw wensen en noden en bepalen we samen de stijl van uw droomtuin. We denken "outside-the-box" en geven advies over de materialen en het beplantingsplan. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp tot we alle aspecten van uw tuin hebben gefinaliseerd.

Van zodra alle ontwerpen klaar en goedgekeurd zijn bezorgen we u een 3D ontwerp om uw toekomstige droomtuin vanuit verschillende aanzichten te bekijken.

We bepalen het uitvoeringsplan en gaan aan de slag. U kan steeds rekenen op één aanspreekpunt en een professioneel team die uw tuin realiseert. Na de oplevering praten we alles nog even door en stellen een onderhoudsplan op indien u dit wenst.

Kiezen voor een totaal concept voor uw tuin op basis van uw wensen en budget

Van A tot Z en de puntjes op de i, we zorgen ervoor dat het plaatje klopt!

Klein of groot, uw tuin creëert steeds een grote meerwaarde aan uw huis. Het ontwerp moet dan ook aansluiten bij de stijl van uw woning en voldoen aan uw stijl en karakter. Tuinconsult bekijkt het geheel en zorgt voor een harmonisch geheel van deze aspecten. We houden rekening met de tuinlijnen en de mogelijkheden.

Bij elk totaalconcept brengen we structuur en reiken we creatieve oplossingen aan. Het is dan ook onze ambitie om u te ontzorgen van A tot Z en we zetten graag de puntjes op de i.

Ons team van experts adviseert u graag tijdens de werken en volgt alles nauwgezet op. We werken met duurzame materialen en maken gebruik van degelijke tuinmachines. Zo dragen we zorg voor onze klanten met een persoonlijke aanpak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bij Tuinconsult hebben we heel wat kennis in huis die we graag met u delen en met onze klanten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren.

Bedankt om je in te schrijven!
Oeps! Er ging iets mis, probeer het even opnieuw.