Inritten & terrassen

Tuinconsult heeft een ruim aanbod voor verschillende soorten inritten en terrassen. Wij helpen u bij de keuze van de juiste materialen voor verhardingen: klinkers, platines, keramische tegels, siergrind, hardhout,... de mogelijkheden zijn legio.

We kijken samen met u naar de mogelijkheden en houden rekening met waterdoorlatendheid. Ook de onderbouw krijgt de nodige aandacht en we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die garantie bieden op een langdurig en intensief gebruik.

Zo kan u jarenlang genieten van uw terras of inrit.

Tuinconsult beschikt over een ruim aanbod van soorten inritten, vraag advies aan onze experts

Een groot terras om samen met uw vrienden te genieten van gezellige zomeravonden.

Niets zo gezellig dan op een zwoele zomeravond te genieten samen met vrienden van een drankje en heerlijke tapas of samen met de familie smullen van een lekkere BBQ en spelende kinderen op de achtergrond.

De beleving in uw tuin staat centraal en daar hoort het ideale terras bij. U kan kiezen voor onderhoudsvriendelijke keramische tegels, mooie kwaliteitsvolle natuurtegels of bvb. een warmere look met hout.

Tuinconsult helpt u bij de juiste keuze en zorgt voor materialen die bestemd zijn tegen de vrieskou en regen. Zo geniet u jarenlang van de charmes van een mooi terras.

Vraag advies over de aanleg van uw inrit en/of terras.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bij Tuinconsult hebben we heel wat kennis in huis die we graag met u delen en met onze klanten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren.

Bedankt om je in te schrijven!
Oeps! Er ging iets mis, probeer het even opnieuw.