Advies & tuinontwerp

Bij Tuinconsult hanteren we een persoonlijke aanpak en een duidelijk stappenplan. Deze aanpak heeft zich meermaals bewezen en staat garant voor een professioneel eindresultaat.

Wij komen graag ter plaatse voor een kennismakingsgesprek, bespreken al uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden van uw nieuwe tuin. U kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring en tevreden klanten. 

Wilt u graag een adviesgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op en wij doen de rest. Start samen met ons de realisatie van uw droomtuin.

Uw droomtuin start bij een doordacht tuinontwerp

Een gedetailleerd plan en ontwerp is de basis van een professionele uitvoering.

Van zodra al uw wensen en de mogelijkheden in kaart zijn gebracht, starten we met het uitwerken van een gedetailleerd tuinplan. Op basis van schetsen en 3D-tekeningen werken we uw tuin op maat uit. Zo krijgt u een perfect beeld van uw toekomstige droomtuin.

Is het plan definitief, dan gaan we voor u aan de slag met het opstellen van het uitvoeringsplan. Wij ontzorgen en coördineren u van A tot Z met de nodige expertise op het vlak van kwalitatieve planten, materialen en zorgen voor karaktervolle uitstraling.

Tuinconsult informeert u doorheen het ganse proces zodat u precies weet wat de volgende stappen zijn en waar indien nodig moet bijgestuurd worden.

Na oplevering bezorgen we u een onderhoudsplan op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bij Tuinconsult hebben we heel wat kennis in huis die we graag met u delen en met onze klanten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren.

Bedankt om je in te schrijven!
Oeps! Er ging iets mis, probeer het even opnieuw.